Mölli enda nimi Posõ uue laulu sisse!

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli POSÕ liikmed (vasakult) Otto-Georg Kirsi, Oskar Ilves, Kristjan Põldmaa, Ariel Marksalu, Hendrik Lõpp ja Kairo Pettai kiitsid ürituse publikut.
Ansambli POSÕ liikmed (vasakult) Otto-Georg Kirsi, Oskar Ilves, Kristjan Põldmaa, Ariel Marksalu, Hendrik Lõpp ja Kairo Pettai kiitsid ürituse publikut. Foto: Ants Liigus

Pärnu-ja Viljandimaa juurtega folk'n'roll ansambel Posõ kirjutab loosiga välja valitud õnneliku inimese või tema lähedase oma järgmise laulu sisse.

Vanal ajal ähvardati: "Ma panen su laulu sisse!" Sealt enam välja saada polnud võimalik: kes kord laulu sisse saab, see sinna jääb. Tänapäeval see enam suure ähvardusena ei mõju, küll võiks see Posõ liikmete arvates kaunil suvisel ajal olla üks eriti vahva kingitus.

Bänd teatab, et teeb tõenäoliselt esimese ansamblina Eestis selle tüki ära. Järgmine lugu, mis bändil sünnib, saab pealkirjaks ühe fänni või tema sõbra, sugulase, kaaslase või lihtsalt hea inimese nime.

Loosimine leiab aset Posõ Facebooki lehel ja loosi võitja hõigatakse välja Viljandi folgi viimasel päeval ehk 26. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles