Neljapaadimehed tõusid Luzernis MK-etapil poodiumile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Londoni olümpiat taas kokku istunud meeskond sai Luzernis oma paadi korralikult jooksma.
Pärast Londoni olümpiat taas kokku istunud meeskond sai Luzernis oma paadi korralikult jooksma. Foto: Fred Killing

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Tõnu Endrekson, Allar Raja, Kaspar Taimsoo, Andrei Jämsä teenis üle pika aja taas rahvusvahelises kõrgseltskonnas pjedestaalikoha, võites Luzerni MK-etapil kolmanda auhinna.

Etapivõidu võttis ülimat kindlust näidanud Saksamaa nelik ajaga 5.43,89. Teisena lõpetanud Uus-Meremaa tulemus oli 5.45,50 ja eestlased kulutasid distantsi läbimiseks 5.46,78. Venemaa paat oli neljas, Itaalia sai viienda ja Austraalia kuuenda koha.

Üle pika aja taas Londoni olümpiaregati aegses koosseisus sõitev Eesti meeskond alustas korralikult ja pääses stardist hästi minema. Distantsi esimesel veerandil liiguti koos Saksamaa ja Venemaaga teisel-kolmandal kohal. Poolel võistlusmaal möödus Eestist Uus-Meremaa, aga võimsaimat minekut näitas liidriks tõusnud Saksamaa. Pool kilomeetrit enne lõppu oli selge, et sakslased on läinud ja Eesti võitles kolmanda koha eest Venemaaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles