Juhtkiri: Köök, teenindus, miljöö, asukoht

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tripadvisor on veebileht, millele sattumine võib olla söögikoha pidajale nii õnn kui õnnetus. Esimesel juhul paneb omanik välisuksele Tripadvisori kleepsu, teisel juhul mõtleb tõsiselt, kas ja kuidas jätkata. Loomulikult on arvamusi ja maitseid niisama palju kui külastajaid, aga kui vastukajad on valdavalt negatiivsed, on probleem ilmselt toitlustusasutuses.

Pärnu suvekülalist puudutavad köök, teenindus, koha miljöö ja asukoht. Tihti on asukoht selline, et tulebki eeskätt panustada teenindusele, köögile ja miljööle. Selles mõttes paistab olevat tänavuse suve tegija Kohvihoovik, mille kohta kirjutatakse ”nagu oma aias, suurepärane miljöö“. Asukoht ju iseenesest on tõesti ”nurga taga“.

Välismaalane loodab leida Pärnu toidukohtades midagi, mida pole varem kogenud või mis on konkreetse asutuse eelis. Näiteks Rannahotelli restoran või Hedon SPA Raimond – mere ääres, mõnus õhtut veeta. Või Romantika baar – päikeseloojang kokteiliga, merevaade. Postipoiss – ajalooline miljöö, elav muusika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles