Pärnus tähistatakse Positivuse festivali ootust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane uues koosseisus.
Sibyl Vane uues koosseisus. Foto: Laura Arum-Lääts

Neljapäeval, 16. juulil annavad Pärnu õllerestoranis Wirre kontserdi Baltimaade suurimal muusikafestivalil üles astuvad Sibyl Vane ja The Bongo Club Rootsist.

Sellel nädalavahetusel peetakse Salacgriva linna kõrval muusikafestivali, kus teiste rahvusvaheliste nimede kõrval astub juba kolmandat korda üles Pärnu bänd Sibyl Vane.  

Selleks, et nädalavahetusel toimuvale festivalile minejate kõrval sinna mitte suunduvatele kaaslinlastele elamusi pakkuda, korraldatakse päev enne festivali ametlikku algust kontsert kodulinna publikule.

„Meie head sõbrad Rootsi bändist The Bongo Club otsisid võimalust enne festivali Eestis esineda. See mõte meeldis meile, sest me pole Pärnus ammu esinenud ja kahtlemata on kodupublikule toimuvad kontserdid kõige vahetumad ning soojemad,“ ütles Sibyl Vane’i laulja Helena Randlaht.

Kontserdil astub Sibyl Vane’i kõrval üles Rootsi rokibänd The Bongo Club, kes sellel kevadel andis välja oma debüütalbumi, mida esitleti tuuriga üle Euroopa.

„Meil on õnnestunud nendega korra koos esineda ühel Rootsi festivalil. Juba esimesel korral neid nähes ja kuuldes oli selge, miks nad mõni aasta tagasi rootslaste noortebändide konkursi võitsid,“ kirjeldas Randlaht oma esmast emotsiooni.

Sellel aastal oma viiendat sünnipäeva tähistav alternatiivroki trio Sibyl Vane on ette valmistamas oma teist stuudioalbumit, mille annab välja Läti plaadifirma I Love You Records. Äsja koosseisu vahetanud bänd lubab Pärnus ja Positivusel esitleda suurt osa uue albumi materjalist. Alates käesoleva aasta juunikuu lõpust on Sibyl Vane'i trummar Hendrik Liivik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles