Meenutusmõtteid Elmar Roosna juubeli puhul

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi neli aastakümmet juhtis Elmar Roosna Pärnu 1. keskkooli ja ühisgümnaasiumi.
Ligi neli aastakümmet juhtis Elmar Roosna Pärnu 1. keskkooli ja ühisgümnaasiumi. Foto: arhiiv

Miks täna? Aga sellepärast, et täna on kauaaegse koolijuhi Elmar Roosna sünnipäev (sündinud 15. juulil 1930). See päev on hell ja soe abikaasale Ellenile, tütardele Üllele ja Pillele, lastelastele Kaarlile, Liisale ja Triinule ning neljanda põlvkonna esindajale Jakobile, kelle väikesed käekesed teevad taadile kalli-kalli. Sünnipäevakingiks taadile lisandus nääpsuke tüdrukutirts, kellel nimegi veel pole.

Täna mõtlevad Elmar Roosnale peresõbrad ja lähemad tuttavad. Aga jätkem see heasoovlik ja rõõmsameelne seltskond koduseinte vahele. Jätkugu neid mõnusaid koosolemise võimalusi veel paljudeks aastateks!

Koolimehe aastaterikkus pole kogunenud koduseinte vahel, küll aga nende kaastoel. Alustagem algusest. Leppigem kokku, et täna räägime juubilari tööst ainult koolidirektorina, jättes kõrvale lisakohustused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles