Kunstisuvi jutustab lugusid Meistrist ja Margaritast

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstisuve avamisel toimunud performance’il kirjutas Anne Prangel positiivseid sõnumeid nii kuraator Eveli Variku (pildil) kui modellide kehadele.
Kunstisuve avamisel toimunud performance’il kirjutas Anne Prangel positiivseid sõnumeid nii kuraator Eveli Variku (pildil) kui modellide kehadele. Foto: Alar Raudoja

Pärnu linnagaleriis, kunstnike majas ja linnaruumis avatud kunstisuve näitus “Meister ja Margarita” toob vaatajateni poolesaja kunstniku loomingu.

Tänavu juba 14. korda toimuv Pärnu kunstisuvi on demokraatlik nähtus, sest vastu võetakse kõik tööd, mis kontseptsiooniga sobivad, ja nii noortel kui staažikatel kunstnikel on oma tööde eksponeerimiseks võrdsed võimalused.

Näituse kuraatori Eveli Variku selgituse kohaselt algab töö näituse ettevalmistamiseks juba sügisel, kui suvenäituse teema välja kuulutatakse. 1. märtsiks on kandideerimine lõppenud ja korraldajatel selge, kes seekord osalevad, kuid lõplikult loksub kõik paika suve alguseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles