Katlamajas on tehtud muudatusi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katlamaja eestvedajad on töötanud kogu aasta selle nimel, et pakkuda sel suvel nii pärnakatele kui linnakülalistele võimalikult kvaliteetseid pidusid. Samal ajal on mõnigi ümberkaudne elanik selle alternatiivse ööklubi vastu.
Katlamaja eestvedajad on töötanud kogu aasta selle nimel, et pakkuda sel suvel nii pärnakatele kui linnakülalistele võimalikult kvaliteetseid pidusid. Samal ajal on mõnigi ümberkaudne elanik selle alternatiivse ööklubi vastu. Foto: katlamaja

Selgi suvel avas Pärnus uksed vanasse katlahoonesse ehitatud ööklubi Katlamaja.

Möödunud suvel oli mõnelgi inimesel, kes üritas soojatootjale Fortum kuuluva katlahoone lähedal unne suikuda, pretensioone seal aset leidnud pidudele: öösiti kostnud lärm – kui muusikat ja meeleolukalt rõkkavaid pidulisi on paslik nõnda nimetada – ei lasknud neil magada.

Katlamaja omaniku Sten Pedari sõnade järgi on eelmisest hooajast – see oli Katlamajale esimene – tehtud järeldused ja alternatiivses peokohas korraldatud hulk muudatusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles