Koonga ettevõtjad tuuritavad koduvallas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa mahetalu perenaine Nele Tamm.
Sepa mahetalu perenaine Nele Tamm. Foto: Urmas Luik

Mihkli kihelkonnapäeval sel reedel tuuritavad Koonga ettevõtjad koduvallas, et oma silmaga vaadata ja kõrvaga kuulata, kes millega tegeleb.

Oidrema mõisa perenaine Marika Erismaa rääkis, et mõte korraldada kihelkonnapäeval bussireis “Sõidame külla ettevõtjatele” tekkis ühel kokkusaamisel, kus ilmnes, et ega hästi teatagi, kes ja millega ligemale 440ruutkilomeetrises vallas tegeleb. Lääne- ja Pärnumaa piiril on ajalooliselt kujunenud kaks piirkonda, need on Oidrema-Lõpe ja Koonga, mis jääb vallana peaaegu täielikult 13. sajandil kujunenud Mihkli kihelkonda.

Paarikümne huvilisega bussituur algab Pikavere külas Nele Tamme Sepa mahetalu külastamisega, jätkub roosikasvataja Silva Tammsalu ja lihaveiste kasvataja Egon Annervieki juures ning viib šaroleede pidamisega tuntuks saanud Reet ja Targo Pikkmetsa juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles