Pered ja loomad astuvad teatrilavale

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeklased on tuntud muretu ja pillava eluviisi poolest. Üht neist kehastab Pärnu suveteatri etenduses Sepo Seeman.
Kreeklased on tuntud muretu ja pillava eluviisi poolest. Üht neist kehastab Pärnu suveteatri etenduses Sepo Seeman. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus Kuninga tänaval asuvast puitväravast Komfeki kohviku hoovi põigates võib esmapilgul tunduda, justkui oleks sattunud lõunamaisesse paradiisi: ümberringi lopsakas rohelus, taamalt kostab kreekapärast muusikat ja kirjudes ürpides inimesed askeldavad segamatult.

Siginat-saginat on palju, sest homme esietendub siin Pärnu suveteatri nägemus Gerald Durrelli autobiograafiast “Minu pere ja muud loomad”.

Siiani tagasihoidlikult tegutsenud trupi on ellu kutsunud näitleja Sepo Seeman ja lavastaja Tiit Palu. Et Seeman ja Palu on sõbrad, kaasas kumbki ettevõtmisse oma pere. Ja et seltskond veelgi kirjum oleks, võeti kampa Olavi Kõrre koos pesakonnaga. Üheskoos on seatud üllas eesmärk: rikastada Pärnu suvist kultuurielu ja pakkuda head meelelahutust suvepealinnas puhkavatele peredele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles