Fred Rõigas tutvustab muusiku teekonda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pühapäeval annab Raepromenaadi kontserdisarja raames Pärnu Raehoovis kontserdi sooloartist Fred Rõigas (pildil).

Rõigas on Pärnu muusik, kes pärast gümnaasiumi lõpetamist on õppinud pop- ja džässlaulu G. Otsa nimelises muusikakoolis ja WAF laulukoolis ning lõpetanud Eesti teatri- ja muusikaakadeemia koolimuusika eriala. Ta on töötanud muusikaõpetaja ja juhendajana oma kodukoolis – Pärnu Ülejõe gümnaasiumis. Sealt sai alguse tema lavakarjäär ansambli Greip koosseisus, millega on kontserte antud ja tuntust kogutud Eestis ja välismaal.

Noor muusik saabus äsja aastapikkuselt rännakult Austraaliast, kus käis kogemusi ja inspiratsiooni kogumas. “Sõitsin autoga ümber Austraalia 23 000 kilomeetrit, tegin tööd ja imetlesin loodust,” kommenteeris muusik. “Esimese asjana Austraalias ostsin auto ja teisena kitarri, nii olen saanud kogu aasta omaloominguga tegelda ja muusikat luua. Nüüd Eestis on mu eesmärk sooloplaat välja anda.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles