Nädal Eestis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinnas Ülemiste kaubanduskeskuses oli reedel pärast tugevat vihmasadu suur uputus, pealtnägijate sõnul olid põrandaplaadid kaetud pea viiesentimeetrise veekihiga.

Ülemiste keskuse tehnikajuhi Vello Lutsu selgituse kohaselt tekkis uputus, kuna linna kanalisatsioon ei tule toime suure hulga vihmaveega. „Kui kanalisatsioon ei võta vett vastu, tekib surve ja see lööb kaevudelt luugid maha,“ rääkis tehnikajuht. „Kui purskas, oli vett umber viie sentimeetri paksune kiht.“ Kaubanduskeskuse külalised pidid uputuse ajal jalanõud ära võtma. Tallinna kommunaalameti kirjast selgub, et Ülemiste keskuse uputuse võimalik põhjus võib olla seotud trammiliini ehitustööde käigus kaevikusse koguneva vee juhtimisega Peterburi tee sademeveetorustikku.

Pihkva kohus pikendas reedel Venemaal kriminaalsüüdistuse tõttu vahi all hoitava kaitsepolitseiniku Eston Kohvri trellide taga hoidmise tähtaega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles