Pärnumaa koondas tähelepanu Jakobsoni konkursi parimatele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni konkursi laureaadid: (paremalt) tunnustatud põllumees Jaanus Põldmaa, haridus- ja kultuuritegelane Õnnela Teearu, Pärnu Postimehe eripreemia pälvinud Margot Saare ja Eero Kurm osaühingust Männituka Farm.
Jakobsoni konkursi laureaadid: (paremalt) tunnustatud põllumees Jaanus Põldmaa, haridus- ja kultuuritegelane Õnnela Teearu, Pärnu Postimehe eripreemia pälvinud Margot Saare ja Eero Kurm osaühingust Männituka Farm. Foto: Ants Liigus

Kurgja talumuuseumi pere võõrustas üleeile viiendal Eesti hobuse päeval ja avatud talude päeval osalejaid, päev tipnes Jakobsoni konkursi laureaatide tunnustamisega.

“Eesti rahva üks suurkujusid, tähendusrikkamaid inimesi Carl Robert Jakobson on see mees, kelle nimel otsustati Pärnumaal 1989. aastal hakata välja andma väljapaistvama põllumehe ning haridus- ja kultuuritegelase preemiat, täna teeme seda 27. korda,” rääkis Carl Robert Jakobsoni sihtasutuse nõukogu liige Jaanus Männik Kurgja taluõuele kogunenutele.

Nominendid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles