Raekojas astuvad üles kohalikud muusikud

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadisest tutvumisest kasvas muusikutel Maarja Taltsil ja Taavi Reimetsal välja ühise kontserdi idee.
Kevadisest tutvumisest kasvas muusikutel Maarja Taltsil ja Taavi Reimetsal välja ühise kontserdi idee. Foto: Erakogu

Pärnu raekojas astuvad täna õhtul kammermuusikakontserdiga üles kodukandi muusikud klarnetist Taavi Reimets ja pianist Maarja Talts, kes esitavad tunnises kavas eri heliloojate romantilisi palu.

Reimets alustas klarnetiõpinguid 1989. aastal Pärnu-Jaagupi muusikakoolis õpetaja Madis Schmidti käe all, jätkas Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis ning Eesti muusika- ja teatriakadeemias. Praegu mängib ta puhkpilliorkestris Saxon ja pasunakooris Õnn Tuli Õuele ning õpetab Lihula muusika- ja kunstikoolis klarneti- ja saksofonimängu. Ta on osalenud Pärnu linnaorkestri, 21. sajandi orkestri, Tallinna kammerorkestri ja Eesti riikliku sümfooniaorkestri ettevõtmistes.

Maarja Talts on olnud aastate jooksul pühendunud klaverisaatja ja -õpetaja Agape keskuse huvikoolis, Pärnu kunstide majas ja Pärnu muusikakoolis, kus töötab praegugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles