Linnameeskonna ja Sillamäe Kalevi väravasadu lõppes viigiga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kirss lõi Sillamäe Kalevi vastu viigivärava. Arhiivifoto.
Robert Kirss lõi Sillamäe Kalevi vastu viigivärava. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnameeskond teenis Eesti jalgpalli meistriliiga 19. vooru mängus Sillamäel sealse Kalevi vastu väravaterohkes mängus tabelisse kümnenda punkti.

Mäng algas pärnakate jaoks positiivsetes nootides, kui Aleksandr Ivanjušin Martin Vungi 10. minutil oma karistusalas maha tõmbas ja kohtuniku määrataud 11 meetri karistuslöögi poolkaitsja ise kindlalt võrku saatis.

Juhtohjad püsisid pärnakate käes vaid kolm minutit. 13. minutil oli Sillamäe Kalevi viigivärava autor Daniil Ratnikov.

24. minutil asus Sillamäe meeskond nurgalöögi järel mängu juhtima. Värava ees jäi üksi Igor Dudarev, kellel polnud palli väravasse suunamisel mingeid takistusi.

Vaid neli minutit hiljem suurendas Kalev eduseisu kahele väravale. Sillmäe meeskonna vasakult äärelt korraldatud rünnakul sai pärnakate väravavaht Joel Vabrik esiti käed vahele, ent pall põrkas värava ees oodanud Jaroslav Kvassovi jalale, kes pikalt ei mõelnud ja näsa sihtmärgini läkitas.

Linnameeskond vähendas kaotusseisu minimaalseks 37. minutil nurgalöögi järel, kui pall Karl Palatule jõudis ja pärnakas selle peaga viielt meetrilt segamatult väravasse lükkas.

Pärnu meeskond viigistas seisu 72. minutil, mil Sillamäe meeskond unustas oma väravaesisele kolm pärnakat ja Robert Kirss lükkas tsenderduse väravasse.

Nii lõppeski kohtumine 3:3 viigiga.

Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov ütles pärast mängu, et kaheväravalisest kaotusseisust väljatulemise eest teeb ta oma mängijatele suure komplimendi. „Täna tegid nad väljakul seda, mis vaja,“ ütles ta. „Pärast kaheväravalisse kaotusseisu jäämist saime pallikaotuste järel kiiresti kaitsesse tagasi ja ohtlikke kiirrünnakuid, mida vastane noolis, ei tekkinud.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles