Odavbussifirma SuperBus hakkab Pärnu ja Tallinna vahel sõitma viis korda päevas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis peagi Tallinnast Pärnusse, Narva ja Tartusse bussiliine avada plaaniv odavbussifirma SuperBus.com plaanib hakata Pärnu ja Tallinna vahel sõitma viis korda päevas.
Eestis peagi Tallinnast Pärnusse, Narva ja Tartusse bussiliine avada plaaniv odavbussifirma SuperBus.com plaanib hakata Pärnu ja Tallinna vahel sõitma viis korda päevas. Foto: Eero Vabamaegi/

Eestis peagi Tallinnast Pärnusse, Narva ja Tartusse bussiliine avada plaaniv odavbussifirma SuperBus.com plaanib hakata Pärnu ja Tallinna vahel sõitma viis korda päevas. Liiniload loodetakse saada augusti alguseks.

Bussifirma teatel hakkab buss sõitma Pärnu bussijaama ja Tallinna reisisadama vahel. Sõiduks Pärnust Tallinna kulub kaks tundi ja viis minutit, vastupidises suunas kestab reis viis minutit kauem. Pärnu bussijaamast Tallinna bussijaama lubab SuperBus.com viia poolteise tunniga.

Tallinna ja Tartu vahel hakkab SuperBus.com tegema kaheksa reisi päevas, Tallinna ja Narva vahel neli korda päevas.

„Ootame maanteeametilt positiivset vastust, et saaksime alustada uute bussiliinide teenindamisega juba augusti algusest,“ ütles SuperBus.com tegevjuht Lauri Helke.

„Oleme esitanud maanteeametile tervikliku taotluse liinilubade saamiseks,” rääkis ettevõtet SuperBus.com esindav vandeadvokaat Merit Lind advokaadibüroost Deloitte Legal. “Saime kõigilt maa- ja linnavalitsustelt ainult positiivset tagasidet ning näeme, et hea hinna-kvaliteedi suhtega bussiteenuse järele on Eestis väga suur nõudlus. Loodame maanteeametilt hea halduse tava järgimist ja seda, et lisadokumente küsitakse ja täpsustavaid küsimusi esitatakse enne juulikuu lõppu toimuvat liinilubade komisjoni, et koosolekul oleks võimalik teha lõplik otsus liinilubade väljastamise kohta.“

SuperBus.com lubab Eestis sõita 14,5meetriste Van Hool Astromega bussidega, milles on 89 istekohta.

„Muuhulgas on bussis küljelt reguleeritavad lamavasse asendisse seatavad nahkistmed, turvavööd, elektripistikud sülearvuti ja mobiiltelefoni laadimiseks, tasuta Wifi, kliimaseade ja tualett.“ kirjeldas Helke busse.

SuperBus.com on lubanud, et nende kõige odavamad bussipiletud hakkavad maksma ühe euro, millele lisandub broneerimistasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles