Kosmose kolmapäeval saab Trulli ja Roostet

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli Päikeseloojangu festivali kirjandusõhtul Kosmonautika puhkekeskuses astuvad üles Ilmar Trull, Jürgen Rooste ja Kaupo Meiel.
Kabli Päikeseloojangu festivali kirjandusõhtul Kosmonautika puhkekeskuses astuvad üles Ilmar Trull, Jürgen Rooste ja Kaupo Meiel. Foto: Ardi Truija

Häädemeeste vallas Penu külas asuvas Kosmonautika puhkekeskuses toimub täna õhtul traditsiooniline Kabli Päikeseloojangu festivali kirjandusõhtu, kus seekord astuvad üles Ilmar Trull, Jürgen Rooste, Kaupo Meiel ja ansambel PööLoy GLääNZ.

Ilmar Trull on viljakas lastekirjanik, kelle muhedad värsid ja joonistused rõõmustavad suuri ja väikseid. Ajakirjanduses, näiteks Eesti Ekspressis ilmunud luuletuste paremikust sünnib Trullil iga aasta-paari järel kogumik, mida on noorte lugejate seas ikka menu saatnud.

Jürgen Rooste on poeet, kes on pälvinud pea kõik Eesti olulisemad kirjanduspreemiad, kuid sellest hoolimata jäänud terava mõtte ja taibukas-mängulise keelekasutusega loojaks, kelle meeldejäävalt ekspansiivseid esinemisi saadab bluusilik ja biitnikulik vabaduse hõllandus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles