Noorteühing peab suvepäevi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa noored veedavad neli päeva Jõgevamaal ühingu suvepäevadel, mille teema on tänavu "Maal on mõnus!".

Eesti 4H Pärnumaa piirkonnajuhi Inga Raudsepa sõnul toimuvad suvepäevad 27.-30. juulini Jõgevamaal Udu talus. Laagris osaleb ligemale 300 noort, peale Eesti noorte on osalejaid Lätist, Šveitsist ja Ameerikast. „Noorte neli tegevusrohket päeva Kuremaa järve kaldal mööduvad sportides, arendavaid uusi asju õppides ja muud huvitavat tehes,“ lisas Raudsepp.

Suvepäevi korraldavad sel aastal Jõgevamaa piirkonna noored ja juhendajad, 4H juhatus ja peakontor.

Noorteühing Eesti 4H on apoliitiline ja mittereligioosne põhiliselt maanoori ühendav rahvusvaheline organisatsioon, mis on alguse saanud Ameerikast ja tegutseb 86 riigis. Eestis kuulub noorteorganisatsiooni Eesti 4H üle 1200 liikme vanuses 7-26 eluaastat.

4H tähendab midagi ise teha. 4H põhiline ülesanne on toetada maanoorte mitmekülgset arengut ja õpetada oskusi iseseisva eluga toimetulekuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles