Galerii: Pärnus peatub 70 luksuslikku sportautot, mille väärtus on üle 10 miljoni euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõunal jõudis Pärnusse 70 luksuslikku sportautot, et osaleda kallite autode ürituste sarja Gran Turismo kokkusaamisel.

Pärnus näeb peamiselt Skandinaaviast pärit superautode omanike garaažides seisvaid Lamborghinisid, Bentleyd, McLareneid, Lotuseid, Ferrarisid ja teisigi luksuslikke sportautosid.

Pärnusse vuranud luksusautode kogumaksumus ületab 10 miljonit eurot. Kõige kallim neist, Lamborghini Aventador, maksab 400 000 eurot.

Pärnu publik saab luksuslikke sportautosid uudistada õhtuti rannahotelli parklas, päevasel ajal kihutavad superautod aga auto24ringil.    

“Need on tõelised superautode entusiastid, kes hea meelega näitavad oma masinaid publikule, suhtlevad vabalt huvilistega ja vastavad küsimustele ning lasevad rõõmsalt nii autodest kui ka endast pilte teha,” ütles Gran Turismo ürituse Eesti patrooni, spordiennustusportaali OlyBet juht Veiko Krünberg.

Superautode omanike ürituste sari Gran Turismo väisab Eestit juba neljandat aastat.

Superautod jäävad Pärnusse pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles