Eesti annab 170–180 pagulasele uue elu alustamiseks võimaluse

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu ees ootas ministreid ligi poolsada piketeerijat, kes valitsuse pagulaspoliitikaga nõus ei olnud. Pildil diskuteerib pärnakas Triin Raidmets siseminister Hanno Pevkuriga, ministri varju jääb tema nõunik Väino Linde.
Raamatukogu ees ootas ministreid ligi poolsada piketeerijat, kes valitsuse pagulaspoliitikaga nõus ei olnud. Pildil diskuteerib pärnakas Triin Raidmets siseminister Hanno Pevkuriga, ministri varju jääb tema nõunik Väino Linde. Foto: Ants Liigus

Siseminister Hanno Pevkur ja sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna selgitasid eile Pärnu keskraamatukogus omavalitsusjuhtidele pagulastega seotud küsimusi, Pärnumaale tulevate pagulaste arv pole veel teada.

Ministreid ootas raamatukogu ees ligemale poolsada pikettijat, kellest pool olid EKRE liikmed. Kõige aktiivsemalt vaidlesid ministritega pärnakas Triin Raidmets ja EKRE Pärnumaa ringkonna esimees Helle Kullerkupp, kes nägid pagulaste vastuvõtmises massiimmigratsiooni algust.

Raidmets rääkis, et kogu Euroopa pole põgenikelainega toime tulnud ja Põhja-Itaalia maakonnad keelduvad nende vastuvõtmisest. Pevkur ütles, et kui me Euroopa Liidus teistega solidaarsed ei ole, võib Itaalia valitsus öelda: saage ise venelastega hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles