Pärnus toimuva Weekend Festivali ajal on raske hotellituba saada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise Paradiisis ja teisteski Pärnu majutusasutustes saab Weekend Festivali ajak kaheinimese toa 750 euro eest, mõnel pool tuleb kolme öö eest välja käia rohkemgi.
Tervise Paradiisis ja teisteski Pärnu majutusasutustes saab Weekend Festivali ajak kaheinimese toa 750 euro eest, mõnel pool tuleb kolme öö eest välja käia rohkemgi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus 6.–9. augustil toimuva Weekend Festivali ajaks on raske hotellituba leida ja veel saadaolevate tubade hinnad võivad ulatuda tuhandete eurodeni.

"6.–9. augustil on täitumus väga kõrge ja vaid Deluxe tube on veel müügiks pakkuda. Need on ka booking.com-is müügis," ütles Estonia SPA müügi- ja turundusjuht Ave Pill.

Hotell Pärnu müügijuhi Gea Küngase sõnul on neilgi Weekend Festivali nädalavahetusel alles vaid üksikud vabad toad. "Kindlasti mõjutab toimuv üritus Pärnu hotelli täitumust, kuid on ka turiste, kes on külastamas Pärnut muudel eesmärkidel," ütles Küngas. "Milline on lõplik tubade saadavus, on raske öelda, sest on esialgseid broneeringuid, mis viimasel hetkel plaanide muutumise tõttu tühistatakse. Samuti tuleb uusi sooviavaldusi majutuseks sel perioodil," lisas ta. Booking.com-i andmetel maksab Pärnu hotellis kaheinimesetuba 6.–9. augustil kokku 639 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles