Video: kas saunakeskusest alkoholi kaasa võtnud mehed maksid jookide eest?

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeile õhtul Pärnus Tervise sauna- ja veekeskuses käinud mehed, kes võtsid teise korruse administraatorilaua juurest kapist kaasa neli purki džinni ja kaks õlut ning selle eest kellelegi ei maksnud, jätsid endi väitel jookide eest raha letile.

Pärnu Postimees avaldas täna juhtunu salvestanud valvekaamera video Tervise ja politsei palvega mehed tuvastada.

Tervise turvakaamera videost on näha, kuidas üks meestest võtab külmkapist kaks purki longerot, ulatab need üle leti teise mehele, jalutab seejärel ka ise teisele poole letti ja ütleb: „Jätan raha siia.“

Seejärel paneb ta käe letile. Valvekaamerasse väidetav raha letile panemine ei jää, sest mehe kätt varjab sel hetkel letil asuv silt.

Veidi hiljem käis külmkapi juurs teinegi mees, kes võttis kaasa kaks longerot ja kaks õlut.

Tervise veekeskuse juhataja Ramil Lipu sõnade järgi pole valvekaamera videolt näha, et mehed jookide eest tasusid.

Pärast turvakaamera video avaldamist käisid mehed Tervises ja maksid üleeile kaasa võetud joogid kinni. Hiljem tulid mehed ka Pärnu Postimehe toimetusse ja kinnitasid, et jätsid teisipäeval raha letile ja pidid nüüd jookide eest topelt maksma.

Vaata videost, kas meeste jutt raha letile jätmisest peab vett!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles