Muhu väina regati laevastik jõudis eile õhtul Pärnusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noore kapteni Jaan Akermanni meeskond jahil Sugar 2 on regatil võidurõõmu nautinud nii Tallinna-Kärdla kui Kuivastu-Roomassaare etapi finišis.
Noore kapteni Jaan Akermanni meeskond jahil Sugar 2 on regatil võidurõõmu nautinud nii Tallinna-Kärdla kui Kuivastu-Roomassaare etapi finišis. Foto: Piret Salmistu

Pühapäeval Tallinnast alanud 58. Muhu väina regatil olid nelja etapi järel Pärnu meeskondadest edukamad ORC II grupis võistlevad Merepärl, Sugar 2 ja Katariina II.

Eile õhtul suvepealinnas sildunud meeskonnad popsutavad täna ennelõunal mootorite jõul muulide vahelt lahele, heiskavad seal purjed ja stardivad regati eelviimasele etapile, Sorgu ringile.

“Seni oleme suutnud ajagraafikus püsida ja ilmaolud pole meie plaanidesse korrektiive teinud,” rääkis Muhu väina regati peavõistlusjuht Andres Talts Pärnu Postimehele. “Kõige karmim katsumus nii meeskondadele kui purjekatele oli teine etapp Tallinnast Kärdlasse, kui tormituule tõttu ei jõudnud lausa 16 jahti kontrollaja lõppedes finišisse. Tänaseks on kolm jahti regati pooleli jätnud, neist kahel murdus mast ja üks meeskond pidi perekondlikel põhjustel kuivale maale minema.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles