Pärnu korvpalliklubi komplekteerib meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap.
Rannar Raap. Foto: PP

 Pärnu korvpalliklubi juht Mait Käbin ütles, et seni TTÜ meeskonda kuulunud Joonas Järvelainen liitub suvepealinna klubiga ja Rannar Raap hakkab mängima Rakvere Tarva ridades.

“Komplekteerime praegu meeskonda koos peatreener Heiko Rannulaga, täpsema ülevaate saaksime anda uue nädala alguses,” rääkis Käbin Pärnu Postimehele. “Järvelaineniga on meil kokkulepe olemas, kuid leedukas Ronaldas Rutkauskas ei ole lõplikku vastust veel andnud. Kapten Silver Leppik jätkab kindlasti Pärnus, aga Sandis Silavs lahkus lätlaste Jekabpilsi ja Rannar Raap jätkab korvpallurikarjääri Rakvere meeskonnas Andres Sõbra käe all.”

Alates 2003. aastast Pärnu korvpalliklubis mänginud Raap on esindanud oma kodulinna meeskonda igas vanuseklassis ja noppinud nii mõnegi tiitli, vahendab KK Pärnu koduleht. Peale selle on Raap kuulunud U14, U16, U18 ja U20 Eesti koondistesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles