Video: Kuidas me mootorlinnuga taevas lendasime

Kairi Janson
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi saabuva vihma tõttu peab kiirelt startima. Tagaplaanil instruktor Viktor Usanov, suvereporter Kairi Jansonile kinnitab kiivrit assistent Katerina Usanova.
Peagi saabuva vihma tõttu peab kiirelt startima. Tagaplaanil instruktor Viktor Usanov, suvereporter Kairi Jansonile kinnitab kiivrit assistent Katerina Usanova. Foto: Mailiis Ollino

Laupäeva hommik algab nagu iga teinegi: omlett, kohv ja mitte ühtegi ärevaks tegevat mõtet sellest, et paari tunni pärast liuglen kuuesaja meetri kõrgusel õhuvooludes.

Oleme ühes fotograaf Mailiis Ollinoga leidnud mõlemale sobiva võimaluse, et end paraplaanilennule kirja panna. „Mootorlinnuga lendlemine on populaarseim elamuskingitus,“ kuuleme hiljem lennuinstruktorilt. Usume teda, sest ei jõua loendada kordi, kui oleme enese kirja panemisega hiljaks jäänud ja kohad on niigi haruldasteks vihmavabadeks päevadeks juba võetud.

Kui alustame sõitu Raplamaale Kuusiku lennuväljale, meenub, et oleme mikrofoni toimetusse jätnud. Oleme peaaegu linna piirest väljas ja peame kesklinna tagasi sõitma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles