Algaja käsitööline saab laadal ristsed

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasihoidlikkusest aitab Kristil üle saada tema 11aastane tütar Hanna-Helena, kes naudib pigem müügi- kui käsitööd.
Tagasihoidlikkusest aitab Kristil üle saada tema 11aastane tütar Hanna-Helena, kes naudib pigem müügi- kui käsitööd. Foto: Mailiis Ollino

Kristi Lihtne loob naturaalsetest materjalidest romantilises stiilis köögi- ja vannitoaaksessuaare, mis rõõmustavad iga naiseliku ilumeele ja tunnetusega kodukujundajat.

“Minu meelest teevad kodust kodu asjad, mis on meie ümber. Kui oled üle neljakümne, on lapsed juba suuremad ja iseenda, kodu ning käsitöö jaoks jääb rohkem aega,” mõtiskleb Kristi.

Kristi töötab Paikuse lasteaias õpetajana. Kolme lapse ema nendib, et talle on alati meeldinud käsitööd teha, aga ta pole seda õppinud: ta on teinud lapitööd, õmmelnud, heegeldanud, kudunud ja tikkinud endale ja teistele, pereliikmetele ja tuttavatele. Kristi seletab, et tema noorusaeg oli nõukogude aeg, kui naised lihtsalt pidid kõike ise teha oskama – poevaliku peale loota ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles