Pärnus algavad Merko Estonian Openi kvalifikatsiooniturniirid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

27. juulist 2. augustini peetakse Pärnus suur rahvusvaheline tenniseturniir Merko Estonian Open. See võistlus ühendab ITF Futuresi sarja meeste ja naiste turniiri ning mõlema võistluse auhinnafond on 10 000 dollarit.

Merko Estonian Openi eelvõistlused ehk kvalifikatsiooniturniirid algavad juba täna, 25. juulil. Eelringid ja avaringide mängud toimuvad Pärnu kahes suuremas keskuses: Kesklinna tenniseklubis  ja Pärnu tennisehallis, vahendas Eesti tennise liit.

Naiste eelturniirist võtab osa 23 naist, nende hulgas kolm Eestist: Elena Malõgina, Polina Tsernjak ja Anna Pavlova.

Meeste kvalifikatsiooniturniiri tabelis on 48 meest ja neist koguni 14 on eestlased. Mängijate seast leiab ka Eesti ATP edetabeli kohtadega Markus Kerneri (ATP 1586) ja Jaan Kononovi (ATP 1876).

Meeste põhiturniiri tabelis on tänavune Eesti meister Vladimir Ivanov. Peale selle pääsevad põhitabelisse korraldaja vabapääsmega Anton Pavlov, Kenneth Raisma ja Kristjan Tamm.

Naiste põhiturniirile pääsevad korraldaja vabapääsmega Eva Paalma, Jana Kuzovkova ja Birgit Burk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles