Henrik Kalmeti langevarjuhüpe lükati kehva ilma tõttu homseks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennuvälja toimuva Parasummeri raames oma esimeseks langevarjuhüppeks valmistunud Henrik Kalmet peab ilma tõttu oma hüpet ootama homseni.
Pärnu lennuvälja toimuva Parasummeri raames oma esimeseks langevarjuhüppeks valmistunud Henrik Kalmet peab ilma tõttu oma hüpet ootama homseni. Foto: Mailiis Ollino

Näitleja Henrik Kalmet plaanis täna Parasummeri ajal teha Pärnu lennuväljal elu esimese langevarjuhüppe, kuid kehvade ilmaolude tõttu lükati hüpe homseks.

Esialgsete plaanide kohaselt pidi Kalmet kohe pärast maandumist andma pressikonverentsi, kus tõmbab tähelepanu alkoholivabale eluviisile ja katteloori oma tulevastelt projektidelt.

“Tõsisemalt rääkides toimub hüpe ikkagi selleks, et propageerida tervislikke eluviise ja näidata, et suvel on võimalik puhata, meelt lahutada ja vingeid elamusi saada ka ilma alkoholi tarbimata. Hüüdlause "I Get High Without Alcohol!" võiks seda iseloomustada,” selgitab Kalmet hullumeelse ürituse tausta. Seda deviisi toetavad ka langevarjurid, kelle reeglid ja põhimõtted ei luba ühendada langevarjuhüppeid joobega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles