Nädalavahetusel vajati Pärnus merepäästjate abi kahel korral

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu muul.
Pärnu muul. Foto: Ants Liigus

Pärnu politseijaoskonna merepäästepatrull osutas laupäeval Pärnus abi lekkinud kaatrile ja pühapäeval abistas madalikule sõitnud jahti.

Laupäeval kell 18.14 anti teada Pärnu muulide vahel lekkinud kaatrist, mille pardal oli neli inimest. Neli minutit hiljem sõitis abi osutama Pärnu politseijaoskonna merepäästepatrull. Inimesed võeti mootorpaadi pardale ja kaatrit asuti pukseerima. Kell 19 silduti Pärnu jahisadamas. Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Graki teatel oli pardal olnutega kõik korras ja arstiabi keegi neist ei vajanud.

Pühapäeval kell 13.06 sai merevalvekeskus teate, et jaht jäi Pärnu sadamast väljasõidul umbes kilomeetri kaugusel madalikule kinni, leket ega ohtu inimeludele ei olnud. Kell 13.27 väljus Pärnu politseijaoskonna merepäästepatrull mootorpaadil sadamast, et hädasolijat abistada. Kell 14.10 õnnestus jaht madalikult lahti aidata ja tänu sellele, et jahil vigastused puudusid, oli võimalik sellega teekonda jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles