Weekend Festivali vabatahtlikuks pürib üle 800 inimese

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend festival Baltic toimub 6.-8. augustil Pärnu rannas.
Weekend festival Baltic toimub 6.-8. augustil Pärnu rannas. Foto: promo

6.-8. augustini Pärnu rannas esimest korda toimuvale Weekend Festival Balticule laekus 814 avaldust sooviga asuda tööle vabatahtlikuna.

Vahetult enne jaanipäeva avatud programmis oli kõigil võimalus esitada avaldus, asumaks festivalil tööle vabatahtlikuna. Soovijail oli võimalus valida omale meelepärane valdkond ja päevad, mil soovitakse abiks olla, vahendas festivali pressiesindaja.

Oodatult kujunes populaarseimaks baariabi positsioon, millele järgnes festivali ülesehituse valdkond. Kandideerijad olid enamasti 15-19aastased, kuid avalduse esitanute seas oli ka 52aastane naine Pärnust. 

Esimesed vabatahtlikud alustavad tööd juba sel pühapäeval, kui algavad festivaliala ehitused.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa praegused maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example + dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo. 

Weekend Festival Baltic toimub 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile peale rikkaliku programmil mitmel laval palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles