PJK sai Leedus võidu ja kaotuse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond osales nädalavahetusel Leedus Šiauliais toimunud jalgpalliturniiril Amber Cup, kus kohtus Leedu ja Valgevene meisternaiskonnaga.

PJK Facebooki-lehe teatel kaotas naiskond laupäeval pärast kuuetunnist bussisõitu Leedu esinaiskonnale Gintra-Universitetas 1:2, kuid oli pühapäeval sama tulemusega parem Valgevene meistrist Bobruichanka.

Turniiril osales ka Läti meister Rigas FK, kellega mängimisest pärnakad loobusid.

“Mõlemad mängud olid võrdsed ja saime harjutada nii korralikku kaitsetööd kui ka rünnakut,” seisis Facebookis. “Parima mängija tiitli meie võistkonnas pälvis väravavaht Elis Meetua.”

Turniir oli PJK-le ettevalmistuseks enne Euroopa meistrite liiga alagrupiturniiri, mis toimub 11.–16. augustini Sloveenias.

Sel nädalal peab PJK kaks mängu Eesti naiste jalgpallimeistrivõistlustel. Kolmapäeval kohtub PJK Pärnu kunstmurustaadionil Tallinna Kaleviga ja laupäeval Tartus sealse Tammekaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles