Andres Sinimeri: Suurfestival nõuab kõigilt valmisolekut

, Pärnu politseijaoskonna juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sinimeri.
Andres Sinimeri. Foto: PP

Selle aasta augusti algus läheb ilmselt meie linna ajalukku. Eesootav Weekend Festival muudab kuurortlinna idüllilist elu rohkem, kui paljud meist ilmselt ette kujutavad.

Kahtlemata on mastaapsete ürituste korraldamine võit nii linnale kui kohalikele ettevõtjatele. Kahtlemata on Weekend Festival väljakutse politseilegi. Et üritus oleks turvaline, teeme aktiivselt koostööd kõigi festivaliga seotud osapooltega.

Politsei on aktiivselt teinud tööd turvalisuse tagamise võimekuse suurendamiseks Weekend Festivali ajal Pärnus. Lisajõude on oodata lähimaakondadest ja kaugemalt. Eesmärk on tagada reageerimisvõimekus linnas ja maakonnas, sest peale festivaliga seotud politseitöö tuleb meie ametnikel teha igapäevast politseitööd. Festivaliga seotud politseitöö fookuses on avalik kord ja hätta sattunud inimeste abistamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles