Tulised pallilahingud Pärnu väljakutel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Pärnus läinud nädalavahetusel alanud ja laupäeval lõppev rahvusvaheline tenniseturniir Merko Estonian Open ühendab ITF Futures sarja meeste ja naiste turniiri ning mõlema võistluse auhinnafond on 10 000 dollarit. Nii meestel kui naistel on võimalik sellelt võistluselt saada maailmaedetabeli punkte. Erinevus on aga edetabeli kohtade osas. Kui meestel piisab Merko Estonian Openil esimese ringi võidust, et pääseda ATP edetabelisse, siis naistel on vaja aasta (365 päeva) jooksul koguda WTA edetabeli punkte kolmelt võistluselt, et saada koht maailma edetabelis.

Põhiturniiri esimeses ringis alistas 17aastane Kenneth Raisma itaallase Giorgio Ricca 6:3, 7:5 ja teenis oma esimese meeste maailma edetabeli punkti.

“Jäin esimese setiga väga rahule, ma mängisin täpselt nii, nagu pidin mängima, ja kõik õnnestus,” ütles Raisma. “Teises setis hakkasin natuke rohkem ootama ja sellest tulenevalt läksid ka punktid pikemaks ning seis tasavägisemaks.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles