Juhtkiri: Suveaeg pole söömisele raisata

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Kuigi tänavune suvi pole päikesega hellitanud ja sagedased vihmad sunnivad otsima varju ja tubast tegevust, ei saa Pärnu suvevõõraste arvukuse üle nuriseda. Mõnigi kaaslinlane on märkinud, et varasemate aastatega võrreldes tundub olevat rohkem perepuhkajaid. Kelle jalg tatsub, sellel peab suugi matsuma, ehkki suveaeg, eriti kui seda niigi napib, pole söömisele raisata.

Kui kõht siiski pilli lööb, võib toitlustusasutusse sisse astudes saada ebameeldiva üllatuse osaliseks. Pikk ooteaeg seab valiku ette: kas kannatlikult oodata või minema minna.

Tegelikult pole pikkade ooteaegade puhul midagi erilist ega erakorralist. Sama probleemiga seisame silmitsi igal suvel. Nimelt on söögikohti rajades peetud köögi puhul silmas, et see rahuldaks igapäevase keskmise vajaduse põhiistekohtade järele. Suvised laiendused ja välikohvikud kergitavad oluliselt köökide koormust, millega ei suudeta toime tulla, sest võhma ehk lisapliidirõngast, millele tuli alla teha, pole kuskilt võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles