Politsei ootab teateid kahtlastest asfaltimisteenuse pakkujatest

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne.
Asfalteerimine. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Möödunud nädalal anti politseile teada, et Pärnumaa eri piirkondades pakutakse soodsat asfaltimisteenust. Pakkuja oli mees, kes väidetavalt esindas Iirimaa ettevõtet ja esmane asjaajamine toimus inglise keeles. 

Asfaltijad liikusid valgete Suurbritannia, Iirimaa või Poola numbrimärki kandvate sõidukitega, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Teenuse pakkujaga suhelnud kohaliku elaniku sõnutsi algasid pärast esmast kokkulepet hoogsad ehitustööd, kuid töömeesteks osutusid üllatuslikult Poola päritolu teemeistrid. Töö edenedes sai selgeks, et lubatud kvaliteedist on asi kaugel ja töökultuurgi pakkus ebameeldivaid üllatusi, vahendas politsei.

Kontrollimisel selgus, et mainitud osaühing, mille nimel asfaltimise teenust pakuti ja osutati, on registreeritud Eestis toitlustusega tegeleva ettevõttena. Kahjuks ei jõudnud kelmide ahvatleva ettepaneku õnge läinud inimene seda ise kontrollida ja nii tuli leppida tagajärgedega, millega ta ei olnud arvestanud.

Politsei palub kõigil, kes puutuvad kokku kahtlaste asfalteerimisteenuse pakkujatega, sellest kohe politseile teada anda numbril 112. Kuigi esmapilgul võivad firma esindaja ja töötajad jätta endast viisaka mulje ja hind tundub ahvatlev, ei tohiks lasta end eksitada, sest lubatud töökvaliteeti ei suudeta tagada. Tähelepanelik tuleb olla tööriistade rentijatelgi, sest isehakanud asfaltijad jätsid Pärnumaal objektilt lahkudes maha renditud töövahendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles