Piletimäng: Endla ootab suvelavastusele!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas jääda truuks ja tulla toime armukadedusega, kui suhtest kaob uudsus ja kirg? Suhterägastikus ekslevad laval Meelis Rämmeld, Kadri Adamson, Ago Anderson, Ireen Kennik ja Priit Loog.
Kuidas jääda truuks ja tulla toime armukadedusega, kui suhtest kaob uudsus ja kirg? Suhterägastikus ekslevad laval Meelis Rämmeld, Kadri Adamson, Ago Anderson, Ireen Kennik ja Priit Loog. Foto: Mats Õun

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Endla teater mängib augustis suures saalis veel mõne korra oma suvelavastust “Midagi tõelist”. Lavastus uurib, mis jääb järele siis, kui suhtest kaovad kirg ja uudsus. Kuidas jääda truuks ja tulla toime armukadedusega?

Kui palju katsumusi kannatab välja armastus? Kas tõelist armastust on üldse olemas? Üllatuslike käänakutega armastusloo lisaväärtuseks on vaimukad dialoogid muusika, kirjanduse ja teatri teemadel. 

Loosime lavastuse “Midagi tõelist” 8. augusti etendusele välja kaks pääset ühele inimesele.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele “Kes on lavastuse “Midagi tõelist” autor?”. 

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 5. augusti keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse „Kas Velikije Luki sai oma nime linna või automargi järgi?“ õige vastus on linn.

Reedel lähevad kaaslasega Ülejõele Kentuki pubisse ansambli Velikje Luki kontserdile Triin Vunk ja Jaana Kikas.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles