Häädemeeste mudilased saavad pindudeta põranda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rühma tualettruum vajab remonti ja uut sisseseadet.
Rühma tualettruum vajab remonti ja uut sisseseadet. Foto: Ants Liigus

Häädemeeste lasteaed on üks kolmest, kus käib remont siseministeeriumi regionaalse investeeringutoetuse eest, mida jagus tingimuste parandamiseks maakonnas koos Sauga ja Tõstamaa lasteaiaga kokku 76 405 eurot.

Sauga vallavalitsus sai Jänesselja lasteaia piirdeaia rekonstrueermiseks 14 207 eurot, sellele lisandub omaosalus. Töö on direktor Aina Alunurme sõnul edenenud nii, et uuemal majaosal on piire ümber ja esmaspäevast ühispuhkuselt naasev lasteaiapere võib ennast turvaliselt tunda. Tulevast nädalast jätkavad OÜ Fasteri töömehed õueala piirava 557meetrise aia uuendamise teise etapiga.

Tõstamaa vallavalitsus sai alevi lasteaia saaliploki remondiks 30 242 eurot. Tõstamaa lasteaia direktor Kadi Adler ütles eile, et OÜ Stono-Ehituse mehed paigaldavad juba saalile uusi aknaid ning saali, kahe kabineti ja väikese osa koridori värskendamine mudilaste päevarütmi ei sega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles