Velokardid külvavad Rannapargis segadust

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks ees, teised järel. Piisab, kui mõni velokart end mänguväljakule sätib, kui varsti tiirutab neid seal juba terve parv.
Üks ees, teised järel. Piisab, kui mõni velokart end mänguväljakule sätib, kui varsti tiirutab neid seal juba terve parv. Foto: Ants Liigus

Selles, et velokardid keelavatest siltidest ja inimeste pahameelest hoolimata ranna mänguväljakul mudilaste vahel sõeluvad, lasub kaudne süü Pärnu linnavalitsusel ja otsene lätlastel.

Nõnda leiab ranna piirkonnas kolme laenutuspunktiga lõviosa Pärnu ranna velokarditurust enda käes hoidev Peep Lelov. Enda kinnitusel on tema isiklikult teinud kõik, et ta kunded mänguväljakule ei kipuks.

Tõepoolest, Lelovi laenutuspunktid on peale rahvusvärvides üleskutse “Eelista eestimaist” varustatud siltidega, mille kohaselt ei tohi velokartidega sõita vette ega mänguväljakule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles