Elektrilevi klienditeenindus avab esinduse Pärnus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi klienditeeninduse esindus Tallinnas.
Elektrilevi klienditeeninduse esindus Tallinnas. Foto: Elektrilevi

Seoses klienditeeninduse ümberkorraldamisega avab võrguettevõte Elektrilevi Pärnus, Jõhvis, Tartus ja Tallinnas esindused, kus kliendid saavad sõlmida võrgu- ja liitumislepinguid ja lahendada muid elektrivõrguga seotud probleeme. Pärnu esindus asub Energia 4.

„Elektrilevi on üks vähestest ettevõtetest, kes on füüsiliselt kohal kõigis maakondades, et vajadusel klienti nõustada,“ ütles Elektrilevi klienditeenindusosakonna juhtaja Ainer Tiitson. „Uutes esindustes aidatakse kliente elavas järjekorras, teistes maakonnakeskustes on meie spetsialistiga võimalik kohtuda eelkokkuleppel.“

Elektrilevi kliendipöördumiste analüüs näitab, et esinduste külastamine on järjepidevalt langenud ja tihti tullakse esindusse harjumusest või teadmatusest. „Tegelikult saavad kõik küsimused mugavama ja kiirema vastuse e-teeninduse, e-kirja või telefoni teel,“ selgitas Tiitson, et juba praegu eelistab üle 90 protsendi klientidest paindlikku, ajast ja kohast sõltumatut klienditeenindust. Võrguettevõte on püüdnud tarbijatele vastu tulla uute teenustega e-teeninduses. „Näiteks on märtsist alates võimalik võrgulepinguid koostada telefoni teel ja allkirjastada e-teeninduses,“ ütles Tiitson. Nii on digiallkirjastatud võrgulepingute arv nelja kuuga kasvanud viis korda, ületades juunis esimest korda 50 protsendi künnise.

Tiitsoni kinnitusel on seoses avatud elektrituruga klientide teadlikkus elektrimüüja ja võrguettevõtja tegevusalade suhtes kasvanud, kuid nüüdki selgitavad klienditeenindajad iga päev võrguettevõtte vastutust avatud elektriturul. „Oleme arvestanud, et esimestel nädalatel teevad teenindajad selgitustööd, milliste teemadega tuleks pöörduda võrguettevõtja ja millistega elektrimüüja poole,“ tõds Tiitson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles