Spordihallis tulevad platsile kunagised korvpallitähed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihallis toimub laupäeval korvpalliturniir Sunset Cup.
Pärnu spordihallis toimub laupäeval korvpalliturniir Sunset Cup. Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel on Pärnus korvpalliturniir Sunset Cup, kus platsile jookseb mitu kunagist nimekat korvpallurit. 

Pärnu spordihallis toimuv turniir avatakse laupäeva keskpäeval, autasustamine leiab aset samal õhtul klubis Sunset. Pühapäeval jätkatakse rannamängudega Sunseti terrassil, teatasid korraldajad.

Sunseti võistkonda esindav Erlend Aav räägib, et seekord peavad jääma nende võistkonna pingile sellised mehed nagu Kullamäe, Kuusmaa ja Reigam, kes kolmekesi on treeneri rollis. Platsil saab aga näha näiteks Erick Olibot, kes on omaaegne Prantsusmaa U16/U18 koondise mängija, ja Marko Riisi. Võimas treeneritekolmik peaks suutma oma võistkonna hästi käima panna.

Sunsetile astuvad vastu Leedu koondise kunagistest mängijatest koosnev Plunge Olympiks, Mooste SK Mõis, keda juhendab Veljo Vares, ja endistest Eesti meistriliiga mängijatest koosnev Ribi.

Vanemas kategoorias osalevad Pärnu võistkond eesotsas Mait Käbiniga, Vennad Dahl, Moskva, St. Peterburg, Läti ja E-Tehno Tartust - tugevad võistkonnad, kellest enamik osaleb veteranide MMi Ja EMi tiitlivõistlustell.

Eesti naiskondade koosseisu kuuluvad teiste hulgas Sirje Kikas, Ülle Järv, Kai Lass. Naiskonnad võistlevad kolmes vanuseklassis, võistkonnad on kolmest riigist: Eestist, Lätist ja Leedust. Kokku osaleb turniiril kümme mees- ja üheksa naiskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles