Metsik täkk taltus publiku silme all

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastane täkk Roki on elanud seni vaba karjalooma elu. Lassot hoidev Mirjam peab loomaga kehakeeles pikki “kõnelusi” ja selgitab pealtvaatajatele iga detaili. Tunni aja pärast on Rokil päitsed peas. Sündinud on ime: looma ja inimese vahel luuakse usaldus nii, et mõlemad lahkuvad areenilt võitjana.
Aastane täkk Roki on elanud seni vaba karjalooma elu. Lassot hoidev Mirjam peab loomaga kehakeeles pikki “kõnelusi” ja selgitab pealtvaatajatele iga detaili. Tunni aja pärast on Rokil päitsed peas. Sündinud on ime: looma ja inimese vahel luuakse usaldus nii, et mõlemad lahkuvad areenilt võitjana. Foto: Mailiis Ollino

“Ma ei taha, et mind seostataks hobulausumisega. Käsitlen hobuseid klassikalise tava järgi. See pole kaasasündinud anne. Minu oskuste taga on raske töö, palju pisaraid ja valu ning range distsipliin,” selgitab Ameerika Ühendriikides elav eestlanna Mirjam Hunt.

USAs Virginia osariigis elav Mirjam Hunt (27) tegi sel nädalal Varblas mere ääres Surfhundi surfiklubis koolituse ratsutajatele ja hobuseomanikele ja taltsutas publiku silme all tunni jooksul aastase metsiku täku.

Äraostmatu loomus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles