Miks ja mida me sööme?

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Puudega lapse kasvatamine on sundinud Tiina Rossi toitumist uurima, hiljuti valmis tema raamat “Tervislik, rasvane, magus, maitsekas. Miks ja mida me sööme”.

“Õpetaja ütles, et ta näeb esimest korda last, kes vabatahtlikult kõrvitsat sööb. Olen pidanud Karli kooli lastele toitumisalaseid loenguid. Liigne magus mõjub lastele halvasti, kutsub muuhulgas esile hüperaktiivsust ja rikub söögiisu,” rääkis teismelist last kasvatav ema.

Rasvad ja suhkrud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles