Vändra Ökopagar tahab raskusi ületada eksporti suurendades

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Makseraskustes pagaritööstus Vändra Ökopagar loodab võlgadest vabaneda eksporti suurendades ja seda algul rohkem Läti ja Soome suunal, kirjutas Äripäev.

Pagaritööstus Vändra Ökopagar avas mullu uue tootmishoone, millega suurendas tootmisvõimsust viis korda. Turg ei tulnud aga nii kiiresti järele ja nii on investeering ettevõtte makseraskustesse viinud. Praegu on ettevõttel maist üleval 80 000eurone maksuvõlg, mille tagasimaksegraafik on jaotatud kahele aastale.

“Eks me näinud ikka ette midagi muud. Ehituse ja seadmete käikupanek ei lähe täpselt nii, nagu tahad. Seadmete paigaldus võtab kauem aega, ja ega turgki tule nii ruttu taha, kui võiks. Turg on küll kasvanud, aga mitte sellises tempos, nagu on meie võimsus, mida suurendamise viis korda – eks sealt raskused tekkisidki,” ütles ettevõtte juht ja omanik Krista Assi lehele. “Meil olid ka pangaga probleemid. Püüame sellestki välja tulla.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles