Algab Weekend Festivali ala ehitus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siia kerkib viie päevaga Baltimaade suurima muusikafestivali areen, mis suletakse aiaga ööl vastu neljapäeva.
Siia kerkib viie päevaga Baltimaade suurima muusikafestivali areen, mis suletakse aiaga ööl vastu neljapäeva. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul jõudsid Pärnu randa esimesed rekad tehnikaga, et täna alustada rannaliivale järgmisel nädalal toimuva tantsumuusikafestivali Weekend Festival Baltic pealava ehitamist.

Weekend Festival Balticu pressiesindaja Gunnar Viese teatel algab täna festivalialal esmalt pealava ehituseks vajaminevate tellingute paigaldus ja seejärel lavaehitus. Samuti kuulub esmaste tööde hulka festivalikontori ehitus.

“Lähipäevadel sõidab ranna vahet kokku pea 70 rekat, et viia festivalialale kraami, see võib tekitada liikluses probleeme pöördekohal Tammsaare puiesteelt Side tänavale,” arutles Viese. “Loodame siiski, et midagi ei juhtu, kuid kindlasti ei kavatse me seal liiklust umbe ajada. Kui mahalaadimine ei kulge graafikus, ei lase me rekadel sinna järjekorda tekitada, vaid need ootavad mujal.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles