Kommentaar: Näpuga tädi Maali suunas

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Paluoja.
Silvia Paluoja. Foto: PP

Eile jõudis veterinaar- ja toiduametisse hea uudis, Euroopa Komisjoni otsus, misjärel Viljandi külje all EKSEKO paarsada töötajat võivad kergemini hingata. Suurettevõte jäi välja kolmandast tsoonist ja saabtoota sealiha edasi, järgides rangeid nõudeid.

Siseriiklikud katku-uudised on aga nagu rindeteated sellest, kuidas taud südasuvel aina edasi roomab ja üha uusi maakondi vallutab.

Kreeka võlakriisi, NATO kohaloleku vajalikkuse, pagulaste möödapääsmatu vastuvõtmise uudiseid asendavad usutlused maaeluminister Urmas Kruusega, kes veidi väsinud ilmel vastab reporterite küsimustele. Lõpuks ometi on telerites ja peavoolumeedias esikohal põllumajandus, kahjuks küll äraspidisena ja näpuviibutusega tädi Maalile, kes üheseapidajana võivat tappa terve tööstuse ja kaotada sajad töökohad. Võimas tädi, kas pole? Ärgu sügagu midagi oma roosat põssat kõrva tagant, vaid ehitagu lauda ümber tara. Ja hoidku metsa mustikale minemast, sest seal oht varitsebki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles