Ivanov ja Kerner võitsid Pärnus paarismängu turniiri

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Pärast pikale veninud vihmapausi pääsesid eile õhtul tennisistid lõpuks Pärnus Merko Estonian Openil väljakutele.

Esimese eestlasena läks väljakule Vladimir Ivanov (ATP 310), kellel oli vastas hispaanlane Adria Mas Mascolo (ATP 918). Ivanovil õnnestus mäng võita 6:2, 6:3, vahendas Eesti tennise liit.

Kenneth Raisma, kes Merko Estonian Openil teenis oma esimesed ATP edetabeli punktid, mängis veerandfinaalkohtumisel venelase Evgeny Elistratovi (ATP 517) vastu. Pärast nappi kaotust avasetis võttis noor Eesti mängija initsiatiivi ja võitis teise seti 6:1. Otsustavas setis kulges mäng väga tasavägiselt. Kodupubliku toetusel suutis võidu siiski vormistada Raisma, võites otsustava setigi. Poolfinaali viis Raisma tulemus 4:6, 6:1, 6:4.

Selle võiduga teenis Eesti noormees ATP edetabelisse 6 punkti.

Tänases poolfinaalmängus, mis algab peaväljakul teise mänguna kell 13, läheb aga Eesti publikul keeruliseks, sest omavahel kohtuvad Ivanov ja Raisma.

Eilne paarismängu finaal kujunes publiku maiuspalaks. Paarismängu finaalis kohtusid Vladimir Ivanov / Markus Kerner venelaste Ilya Lebedevi / Yan Sabaniniga. Mäng algas alles kell 12 öösel tulede valgel. Esimese seti suutsid eestlased võita 6:4.

Teises setis aga said vastased ennast koguda ja pingelise lahingu võitsid omakorda venelased 6:4.

Otsustavas kiires lõppmängus, mis peetakse paarismängus seti asemel, saavutasid venelased 6:3 edu. Sellel hetkel sai kodupubliku toetus otsustavaks ja Eesti mehed tulid raskest seisust välja ja võitsid tiie-break'i 10:8.

Ivanovi ja Kerneri turniiri võidutulemuseks jäi seega 6:4, 4:6, 10:8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles