Noored rannavõrkpallurid mängisid Eesti meistrimedalite eest

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval tehti Pärnu rannas algust noorte rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlustega, kui avapäeval mängisid kuni 14aastased ja kuni 18aastased noored. Pühapäeval tulevad rannaliivale U-20 ja U-16 vanuseklass. 

Nooremate poiste kuldmedali võitsid Rasmus Meius ja Kaur Erik Kais, kes hõivasid esikoha juulis lõppenud karikasarja kokkuvõtteski. Mathias Külvi ja Rauno Haidla said kaela hõbe- ning Erkki Koitla ja Kristofer Putšinin pronksmedali, vahendas võrkpalliportaal Volley.ee.

Niisama vanade tüdrukute Eesti meistriks tulid Helen Roman ja Karoliina Käen, kellele järgnesid teise koha saavutanud Marily Simenson-Plakso ja Stella-Maria Samm ja kolmanda koha teeninud Berit Marie Sügis ja Kerli Teder.

Kuni 18aastaste poeglaste Eesti meistritiitli võitsid Mart Toom ja Silver Maar. Nikolai Chukhnenkov ja Iljan Helendi mängisid ennast teiseks ning karikasarja parimad Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand kolmandaks.  

Kuni 18aastatse tütarlaste karikavõistluste üldvõitjad Gerli Gull ja Silvia Pertens olid parimad Eesti meistrivõistlustelgi, võites kuldmedali. Ingrid Kiisk ja Laura Jõgi esinesid teise ja Greete Hollas ja Janely Simenson-Plakso kolmanda koha vääriliselt. 

Pühapäeval mängivad medalite eest kuni 20aastased ja kuni 16aastased noored. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles