Jõulumäel toimub alternatiivfestival

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumäe tervisespordikeskus.
Jõulumäe tervisespordikeskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kahe nädala pärast, 18.-20. augustini on kõik sisemist tasakaalu ja rahu hindavad huvilised ja selle otsijad oodatud Pärnumaale Jõulumäele, kus leiab aset hingekosutav alternatiivfestival ehk Spiritual Fest.

Seeda Randroo Eesti meditatsiooni koolist rääkis, et festival on ühenduskoht, justnagu ristmik, kus eri teed omavahel kohtuvad.

Kolm festivali päeva on sisustatud rikkaliku programmiga: varahommikused Osho aktiivsed meditatsioonid – loodud just tänapäeva inimesele, idamane Qigong, pärimusmeditsiin, Hawaii ravisüsteem, Brandon Baysi rännakumeetod, trummiõpikojad ja müstilise helitoni (laulva lendava taldriku) meditatsioon, tantsurännakud, mis inspireeritud viie rütmi tantsust, rollitantsud, aga ka heliteraapia: ürgheliruum Wuhani gongide, Tiibeti kloostrikellukeste, zimblite, šantide ja Himaalaja helikaussidega, väelaulud, šamaanirännak trummiga ja veel palju muud.

Ühtlasi toimub turg, kuhu on teretulnud kõik müüjad, kes soovivad pakkuda ökoloogilisi, looduslikke, puhtaid, nii kehale kui hingele kasulikke ja tervislikke tooteid.

Festivalil astub üles rida juhendajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles