Paarisaeruneljane liugles lootustandvalt

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (vasakul), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo on kolm nädalat enne maailmameistrivõistlusi ja olümpiapileti jahti mõõdukalt optimistlikud.
Andrei Jämsä (vasakul), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo on kolm nädalat enne maailmameistrivõistlusi ja olümpiapileti jahti mõõdukalt optimistlikud. Foto: Fred Killing

Eesti sõudmismeistrivõistlustel Pärnu jõel näitas MMiks valmistuv meeste paarisaeruneljane minekut, kus heale libisemisele suudeti veel hoogu lisada.

Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä alistasid finaalis järelkasvumehed Geir Suursilla, Joosep Laose, Sten-Erik Andersoni ja Martin Laiuse. Treener Matti Killing ütles, et jäi eliitpaadi sõiduga rahule, sest paat libises ja mehed suutsid hoogu lisadagi.

“Kui nii edasi läheb, võime rahumeeli MMile mõelda. Veidi vedas meie ettevalmistust küll alt viirushaigus, mis tabas nii Andersoni, Taimsood kui Kuslapit. Mõistagi on tippvormile lähenevad mehed haigustele vastuvõtlikumad ja loomulikult nõrgestas haigus neid meistrivõistluste eel, aga loodame, et rohkem probleeme ei tule, kui end lähenevas suvesoojas külmetuse eest hoida suudetakse,” rääkis Eesti koondise peatreener Matti Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles