Lauri Habakuk: Proovikivi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Habakuk.
Lauri Habakuk. Foto: PP

Sel suvel Pärnus esimest korda aset leidev Baltimaade suurim tantsumuusikafestival Weekend Festival Baltic ei ole väljakutse pelgalt suurürituse korraldajatele, vaid kõigile linlastele ja Pärnu külalistelegi.

Weekend Festival toob sel nädalal Eesti suvepealinna kümneid tuhandeid melomaane ja muidu seltskondlikke inimesi, kes soovivad rannas kesk rahvasumma ennastunustavalt tantsida ja end selle tohutu, linna rahvaarvu vaata et kahekordistava peopere täieõigusliku liikmena tunda. Leidub neidki, kes selle mürgli ajal üritavad näiteks magada või raamatut lugeda.

Võib eeldada, et sellise möllu ja ilmatu rahvamassiga on tavapärasest hoopis suurem tõenäosus probleemide ja lahkhelide tekkeks. Seega ei tohiks olla üllatav, kui mõnigi pärnakas, kes seni on samamoodi nagu paljud teised eestlased murdnud päevast päeva pead, kuidas ära elada, on Weekendi eel tabanud end mõttelt, kuidas see üritus üle elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles