Pärnakad võtavad admiral Pitka luurevõistlust täie tõsidusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal admiral Pitka luurevõistlusel 4. koha saanud Pärnumaa maleva III võistkond.
Möödunud aastal admiral Pitka luurevõistlusel 4. koha saanud Pärnumaa maleva III võistkond. Foto: Keio Raamat / kaitsevägi

Täna Võrumaal algaval rahvusvahelisel sõjalis-sportlikul jõukatsumisel, admiral Pitka luurevõistlusel läheb Kaitseliidu Pärnumaa malevast võistlustulle taas kolm meeskonda.

Paar nädalat tagasi Põrgupõhja retkel võidutsenud võistkonna liikme Siim Vahkeli sõnade kohaselt tõotab Pitka kujuneda tänavu päris raskeks. Seda kõva konkurentsi tõttu, mida eelkõige pakuvad koduväljaku eelisega Kuperjanovi jalaväepataljoni meeskond ja viimasel hetkel tugevat täiendust saanud Pärnu I võistkond. Siiski leidis Vahkel, et ülejäänud tiime ei tohi samuti alahinnata.

„Eks me ise ole oma sooritustega üllatanud nii ennast kui teisi, kuid konkurentsist hoolimata soovime Pitkalt saada enda kapile Põrgupõhja retke mõõga kõrvale vähemalt esikolmiku trofee,“ ütles Vahkel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles